Achitare și Livrare

Condiții de livrare Boiar Wine House
denumirea prețului descrierea prețului
BOIAR WINE HOUSE
Prețul de vânzare cu amănuntul

PREȚ normal de pe etichetă
BOIAR WINE HOUSE
GOLD
-5% (nu BOIAR) // -8% (tot de la BOIAR) Prețul pentru clienții care posedă cardul de club GOLD CARD
BOIAR WINE HOUSE
ANGRO
-10% (pentru orice de la BOIAR) Prețul cel mai ieftin de cumpărare de la 5 unități dintr-o poziție (cu excepția articolelor promoționale)
BOIAR WINE HOUSE
DIRECTOR
- 15% (pentru tot de la BOIAR) Prețul la cumpărarea de la 20 de unități dintr-o poziție (cu excepția articolelor promoționale) numai cu permisiunea directorului

Condiții de livrare Boiar Wine House
Comenzile sunt acceptate zilnic de la 9-00 la 20-00
Numărul de telefon pentru expedieri 078-650-650

Livrarea de până la 2 ore se efectuează prin intermediul serviciilor STRAUS.md
Livrare gratuită în Chișinău de la 1000 lei STRAUS.md
Livrare gratuită în Republica Moldova de la 1000 lei în decurs de 1-3 zile

INFORMAȚII UTILE

Nu poți ajunge să cunoști o cultură până nu-i guști băutura națională. În toți anii de activitate ai companiei Boiar Grup, am crescut dintr-o mică companie tradițională într-un lider modern de comercializare a băuturilor spirtoase. Vom continua cu ambiție să urmărim această cale, folosind competențele noastre principale, și anume: menținerea relațiilor de parteneriat ușoare și plăcute, abilitatea de a găși cele mai bune și accesibile soluții pentru clienții noștri, răspuns rapid la întrebările și cerințele lor și flexibilitate în adaptarea la situația de pe piață, care se află mereu în plină schimbare. Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre băuturi online, procesul de producție, materialele folosite sau alte întrebări, ne puteți contacta direct. Noi, la rândul nostru, promitem o abordarea serioasă față de întrebările apărute. Fiind distribuitori de băuturi spirtoase, oferim servicii de livrare expres în raza orașului. Pentru confortul clienților noștri executăm comenzile în termeni rapizi. Alege sortimentul potrivit ocaziei.

©2018 Boiar Grup de companii

Website by Like-Media