PARTENERI

Compania IS Servicii de pază oferă servicii de protecție a bunurilor, locuinței și a familiei. Suntem unica companie care deține o experiență vastă testată în timp.
Beton Service este o companie care prestează diverse servicii: fabricarea elementelor din beton, activități imobiliare și servicii de transporturi rutiere de mărfuri.
Comună Gratiesti este o comună din municipiul Chișinău, produce semințe de tutun și este principalul furnizor de semințe pentru gospodăriile cultivatoare de tutun din republică.
Gardecor este o companie ce oferă o gama complete de produse: din aluminiu, inox, lemn plastifiat, Plexiglas și sticlă securizată.
Poliproject oferă o gamă largă de servicii: organizarea de expoziții, congrese, conferințe, prezentări și seminare, proiectarea și decorarea standurilor expoziționale.
Partenerul de încredere SUPRATEN produce uși de înaltă calitate, ferestre și uși din PVC, comercializează tipuri de amestecuri uscate pe bază de ipsos și ciment, vopsele, grunduri, gleturi, adezivi și alte materiale de construcții.
Primăria municipiului Durlești constituie structura funcțională cu activitate permanentă, soluționând problemele curente ale municipiului Durlești.
Compania „MCF-ENGROS” S.R.L. activează în domeniul importului şi comercializării en-gross (depozit) şi en-detail (magazine) a Materialelor de Construcție şi Finisare, precum şi a mărfurilor de însoțire.

INFORMAȚII UTILE

Din dorința de a oferi clienților noștri servicii de calitate, dezvoltăm mereu parteneriate cu importante și renumite companii din Republica Moldova. Parteneriatul pe care îl dezvoltăm continu cu partenerii sus menționati, poate oferi clienților noștri mai multe avantaje. Oferim reduceri la anumite servicii prestate, și anume la apartamentele din blocurile noi în proces de construcție. Fiind o companie dinamică și cu experiență vastă în domeniul construcțiilor și comercializării apartamentelor ne este accesibilă colaborarea cu diverși producători de la care importăm materiale de construcții, ceea ce ne permite să prestăm servicii la cel mai înalt nivel, oferind siguranță clienților noștri. Ne manifestăm ca o companie de încredere, punem accent pe cerințele clienților, oferim calitate și diversitate, prețuri accesibile și apartamente de vînzare pe placul tuturor. Suntem mai mult decît o marcă, suntem o echipă de experți uniți sub un singur acoperiș, urmînd același scop – implementarea viselor clienților noștri în realitate!

©2018 Boiar Grup de companii

Website by Like-Media