INFORMAȚII UTILE PENTRU DISTRIBUȚIE

 • Informații utile - construcții

  Compania "BOIAR HOUSE" lucrează pe piața imobiliară din Republica Moldova nu de mult timp, dar a reușit deja să câștige încrederea clienților și să se impună ca un partener de încredere pe care vă puteți baza. Apreciem reputația noastră foarte mult, de aceea oferim clienților noștri numai locuințe de calitate la prețuri foarte accesibile. Pentru a ne asigura că clienții noștri sunt mulțumiți, oferim flexibilitate și ne adaptăm nevoilor oamenilor. Monitorizăm calitatea muncii în toate etapele procesului tehnologic, de la proiectarea și construcția de bunuri imobile, până la vânzarea imediată către proprietarul final. Și în viitor vom face tot posibilul pentru a vă asigura că primiți cele mai bune apartamente și case la cele mai bune condiții.

 • PRODUCȚIE

  Construirea clădirilor rezidențiale noi - este un proces foarte interesant. În fiecare zi, în fiecare minut undeva apar case noi, cineva din apropiați își implementează visul în realitate și își găsește locul în viață. Fără locuință proprie este dificil să realizezi planuri de viață. La urma urmei, evenimentele noastre cele mai importante sunt asociate cu colțul său de casă, acceași nuntă, nașterea unui copil, timpul petrecut cu părinții și copiii – toate acestea gânduri mereu duc spre îmbunătățirea condițiilor de viață. Locuințele proprii sunt întotdeauna actuale. Prin urmare, vom începe cu casa ta. Sunteți inspirația noastră pentru dezvoltarea în continuare a soluțiilor pentru îmbunătățirea proiectelor noastre pentru o viață mai confortabilă. Acest catalog nu poate aduce întreaga gamă de oferte ale companiei noastre, prin urmare, în cazul oricăror întrebări, ne vom bucura să vă vedem la biroul nostru sau să vă răspundem la telefoanele menționate mai sus. Cu plăcere vă vom da răspunsuri la toate întrebările care apar, vă vom consulta și vă vom ajuta să alegeți apartamentul care vă va satisface cerințele și vă va satisface dorințele.

 • Casa calda din YTONG

  Construcția pereților se face din YTONG cu grosime de 30 cm, care este echivalentă cu izolarea termică a 2 metri de cotileț. Acest material este foarte popular în ultimii ani, datorită ecologiei și izolației termice. Construcția din YTONG are un cost foarte scump, doar că noi am considerat că avantajele sunt mult mai mari. În primul rând, YTONG respiră și creează un microclimat sănătos în casă. În al doilea rând, acest material ecologic are structura poroasă, ceea ce îl face cald și rezistant la zgomot. În al treilea rând, este durabil și rezistent la fenomenele atmosferice. Lucrul cu acest material este foarte fiabil și testat de companii de top din lume!

 • Încălzire individuală

  Demult ați visat să nu depindeți de nimeni cși să aveți încălzirea autonomă? Acum, nu aveți nevoie să așteptați sezonul de încălzire, nu trebuie să întrebați pe vecini cînd să porniți încălzirea și la ce temperatură. Vom instala sistemul de încălzire de la cei mai vestiți producători. Încălzire individuală se instalează și nu are nevoie de nicio întreținere suplimentară. Toate panourile de convecție au capacitatea de a controla puterea de încălzire. Orice baterie poate fi deschisă la maxim, sau minim, astfel, puteți controla fluxul de căldură în casă Dvs. și poate fi programat la diferite regimuri de temperatură. Există o posibilitate suplimentară de conectare senzorii de temperatură la cazanele noastre. Senzorul este instalat în orice punct al casei și oferă un semnal de pornire imediat ce temperatura scade sub temperatura setată. Datorită acestui fapt, se menține o temperatură constantă în casă.

 • Geamuri LOW-E (protecție solară)

  Deoarece tarifele la energie cresc, noi, ne-am decis să oferim clienților noștri Geamuri LOW-E (protecție solară), în scopul de a economisi bani pe încălzire în timpul iernii. La aceste geamuri LOW-E suprafața de sticlă este acoperită cu un strat special de oxizi de argint și alte metale. O astfel de acoperire permite în mod liber radiația solară scurtă, care încălzește mobilierul și alte elemente în interiorul camerei, dar reflectă unde lungi de radiație (infraroșu) de la obiecte fierbinți și dispozitive de încălzire, eliminând astfel pierderile de căldură radiale prin deschiderile de ferestre.

INFORMAȚII UTILE

©2018 Boiar Grup de companii

Website by Like-Media