PROIECTE CURENTE

Proiecte finisate

PARTENERI

Compania IS Servicii de pază oferă servicii de protecție a bunurilor, locuinței și a familiei. Suntem unica companie care deține o experiență vastă testată în timp.
Beton Service este o companie care prestează diverse servicii: fabricarea elementelor din beton, activități imobiliare și servicii de transporturi rutiere de mărfuri.
Comună Gratiesti este o comună din municipiul Chișinău, produce semințe de tutun și este principalul furnizor de semințe pentru gospodăriile cultivatoare de tutun din republică.
Gardecor este o companie ce oferă o gama complete de produse: din aluminiu, inox, lemn plastifiat, Plexiglas și sticlă securizată.
Poliproject oferă o gamă largă de servicii: organizarea de expoziții, congrese, conferințe, prezentări și seminare, proiectarea și decorarea standurilor expoziționale.
Partenerul de încredere SUPRATEN produce uși de înaltă calitate, ferestre și uși din PVC, comercializează tipuri de amestecuri uscate pe bază de ipsos și ciment, vopsele, grunduri, gleturi, adezivi și alte materiale de construcții.
Primăria municipiului Durlești constituie structura funcțională cu activitate permanentă, soluționând problemele curente ale municipiului Durlești.
Compania „MCF-ENGROS” S.R.L. activează în domeniul importului şi comercializării en-gross (depozit) şi en-detail (magazine) a Materialelor de Construcție şi Finisare, precum şi a mărfurilor de însoțire.

Compania noastră vă oferă spre vânzare cartiere rezidențiale. Ansamblu rezidențial construit de echipa noastră de experți este un complex de apartamente neobișnuit, prin unicitatea sa, fiind un proiect arhitectural care permite luxul de a locui chiar în mijlocul spațiilor verzi, având condițiile confortabile de a trăi decent. Aceste cartiere rezidențiale sunt concepute pentru a avea acces la transport, cu infrastructură din jur bine dezvoltată și un amplasament bine gândit. Sunteți în căutare de apartamente intr-un complex rezidențial, însă nu știți la ce companie să va adresați? Agenția Boiar House vă oferă această posibilitate. Construim apartamente confortabile în zone ecologice la prețuri accesibile. Investim în prioritățile viitorilor noștri clienți. Suntem de mulți ani pe piața construcțiilor și avem o experiență imensă – suntem gata să oferim cele mai avantajoase soluții pentru doritorii de a-și achiziționa o casă nouă de locuit. Fiind producători, avem cele mai rentabile prețuri și cele mai accesibile zone de locuit. Doriți calitate – Boiar House – este ceea ce căutați.

©2018 Boiar Grup de companii

Website by Like-Media