PARTENERI

Compania Cricova a devenit un producator de bauturi alcoolice de clasa lux datorita produselor de calitate inatla. Cricova bucura consumatorii cu bauturi selecte.
Poliproject este organizatorul expozitiilor nationale si internationale in Republica Moldova. De asemenea, compania este specializata in organizarea si desfasurarea de expozitii specializate.
Clubul national al somelierilor molodva isi propune sa reprezinte somelierii si iubitorii de somelerie, sa ofere sprijin acestora, sa promoveze valorile si calitatea in acest domeniu.
Compania Wine of Moldova va ofera o gama vasta de bauturi din struguri de soiuri autohtone. Vinul nostru este apreciat de consumatori, fiind de o calitate superioara.

INFORMAȚII UTILE

Datorită brandului nostru cu o istorie bogată, avem oferte băuturi alcoolice care au ajuns să fie lideri în categoria băuturilor alcoolice. Suntem o companie cu o experiență de mulți ani pe piața industriei produselor spirtoase, distribuim atât branduri proprii, cât și produsele partenerilor noștri. Suntem în strânsă colaborare cu cei mai serioși producători de băuturi alcoolice. Boiar Wine House propune clienților săi o gamă vastă de oferte băuturi alcoolice la cele mai avantajoase prețuri. Unii se întreabă care este cheiea succesului companiei noastre, răspunsul este – relațiile cu parteneri serioși, soluții complexe și propriile capacități de producere. Împreună cu partenerii noștri îmbunătățim și modernizăm în mod constant tendințele pieții. Suntem în continuă dezvoltare a sortimentului de băuturi alcoolice, pentru ca fiecare client să fie satisfăcut pe deplin. Care este scopul acestor asocieri cu partenerii? Aceste asocieri în primul rând, sunt pentru a îmbogăți asortimentul cu branduri de renume și nu în ultimul rând de a promova imaginea proprie - aceste elemente pot genera creșteri de vânzări și rulaje mari. Păstrăm relații foarte bune cu toți partenerii noștri strategi și, fiind la curent cu necesitățile lor putem realiza o proiectare eficientă. Suntem unică companie specializată în branduri proprii care colaborează și cu alte companii. Dacă doriți să aveți parte de o colaborare fructuoasă și rezultate garantate, vă invităm să faceți parte din echipă. Operând pe tot întregul teritoriu al țării, deținem o rețea de magazine de distribuție de produse alcoolice. Oferim deschidere, flexibilitate și colaborare neîntreruptă.

©2018 Boiar Grup de companii

Website by Like-Media