INFORMAȚII UTILE PENTRU DISTRIBUȚIE

  • TIPURI DE BĂUTURI SPIRTOASE

    Vodca și lichiorul nu erau cunoscute în antichitate; în caz contrar, grecii nu s-ar fi mulțumit cu utilizarea mierei ca o băutură a zeilor lor ... După cum se știe, distilarea a fost practicată în Orientul Îndepărtat. În ceea ce privește arabii, ei au remarcat alcoolul la începutul Evului Mediu. Alcoolul, alumba (distilatorul), alchimia au venit în limbile europene din limba arabă. Dacă dorința de a bea era sursa originii vinului, atunci sursa originii alcoolului era dorința de a plăcea. De fapt, arabii diluau un fel de pudra neagră, fierbeau lichidul obținut și condensau apoi aburul, care, concentrându-se, se îngroșa. Au primit astfel Khol, cu ajutorul căruia femeile lor își conturau ochii. Când au început să remarce alcoolul, au dat produsului același nume precum fardului de oraz ("al-khol"), pentru că a fost produs în același mod. Deși se pare, alcoolul obținut din presare era cunoscut în Galia din epoca română, probabil, că tehnologia de distilare, care a permis extragerea din vin „apă de vin“, a fost transmisă nouă prin Spania de către arabi. În secolul al XIII-lea, Arnaud de Villeneuve, alchemist, rege al Aragonului, a scris în activitatea ștințifică despre menținerea tinerețîi, referitor la această „apă vin“: „Unii oameni o numesc apa vieții (vodcă în franceză, sună ca “eau-de-vie“, adică "Apa vieții"), iar acest nume îi corespunde, deoarece dă viață longevității" Din cauza originii sale misterioase, vodka a fost considerată inițial că avea proprietăți magice și a fost utilizată în scopuri terapeutice. Fructele și plantele care i se adăugau au întărit efectul medical și au îmbunătățit gustul. Au fost efectuate experimente cu diferite plante pentru îmbunătățirea gustului. Muncind din greu în liniștea mănăstiri și laboratoarelor în căutarea „elixirul longevității“, alchimiștii și călugării la începutul secolului al XIV-lea au descoperit secretul producției primelor lichioruri.

  • ISTORIA BĂUTURILOR ALCOOLICE

    Studiind încontinuu procesul de distilare și adăugând o varietate de plante și fructe în vodcă, au primit o mulțime de elixire și lichioruri, formule secrete care au fost transmise prin secole din generație în generație. Chiar și acum, cuvintele "alcool" și "lichior" sunt încă asociate cu ceva magic, cu obiectul visurilor. Secolul XVIII-lea a marcat o nouă etapă în producerea de lichioruri cu importurile spre Europa din zahăr din trestie Olandeze și condimente Oceanice, care au schimbat gusturile lor. La începutul secolului al XIX-lea M. Adam a inventat aparatul de distilare perfect, astfel încât să elimine gustul neplăcut de alcool și să obțînă prin dozarea corectă a amestecurilor din cereale și plante aromatice „soluții de alcool“, ce sunt în continuare baza pentru producerea de lichioruri.

INFORMAȚII UTILE

Cele mai renumite băuturi alcoolice le puteți achiziționa cu ușurință atât din magazinele noastre, cât și direct de pe site. Pentru că suntem producători de branduri și avem numeroase băuturi alcoolice tari de calitate, am fost apreciați la diverse concursuri internăționale de profil. Calitatea produselor noastre este confirmată și la ziua de azi de consumatorii care apreciază calitatea băuturilor rafinate. Lista noastră vastă de băuturi alcoolice cuprinde un număr mare de branduri care sunt clasate ca fiind primele pe pozițiile băuturilor preferate. Cât despre celebritatea brandurilor noastre - putem spune că produsele noastre sunt în afara oricărei discuții, suntem în top și am ajuns să fim cunoscuți fără publicitate. Pe lângă faptul că suntem producători, pentru un rezultat mai bun colaborăm cu companii din sectorul dat și conlucram cu produsele lor. Comercializarea altor branduri ne ajută să avem un asortiment vast de băuturi alcoolice tari, ceea ce face alegerea băuturii pentru clienți să fie mai rapidă și, mai comodă. Recordul vânzărilor înregistrate demonstrează că brandurile noastre au valoare și nume, atât pe piață internă, cât și pe cea externă. Comercializăm băuturi alcoolice care au reușit să aibă o imagine perfectă în ciuda concurenței existente. Investim în inovații, adaptăm strategii noi de producere, ceea ce duce la favorizarea vânzărilor. Marca noastră de băuturi este una dintre cele mai renumite din Moldova și oferă o multitudine de arome și gusturi.

©2018 Boiar Grup de companii

Website by Like-Media