INFORMAȚII UTILE PENTRU DISTRIBUȚIE

  • TIPURI DE BĂUTURI SPIRTOASE

    Vodca și lichiorul nu erau cunoscute în antichitate; în caz contrar, grecii nu s-ar fi mulțumit cu utilizarea mierei ca o băutură a zeilor lor ... După cum se știe, distilarea a fost practicată în Orientul Îndepărtat. În ceea ce privește arabii, ei au remarcat alcoolul la începutul Evului Mediu. Alcoolul, alumba (distilatorul), alchimia au venit în limbile europene din limba arabă. Dacă dorința de a bea era sursa originii vinului, atunci sursa originii alcoolului era dorința de a plăcea. De fapt, arabii diluau un fel de pudra neagră, fierbeau lichidul obținut și condensau apoi aburul, care, concentrându-se, se îngroșa. Au primit astfel Khol, cu ajutorul căruia femeile lor își conturau ochii. Când au început să remarce alcoolul, au dat produsului același nume precum fardului de oraz ("al-khol"), pentru că a fost produs în același mod. Deși se pare, alcoolul obținut din presare era cunoscut în Galia din epoca română, probabil, că tehnologia de distilare, care a permis extragerea din vin „apă de vin“, a fost transmisă nouă prin Spania de către arabi. În secolul al XIII-lea, Arnaud de Villeneuve, alchemist, rege al Aragonului, a scris în activitatea ștințifică despre menținerea tinerețîi, referitor la această „apă vin“: „Unii oameni o numesc apa vieții (vodcă în franceză, sună ca “eau-de-vie“, adică "Apa vieții"), iar acest nume îi corespunde, deoarece dă viață longevității" Din cauza originii sale misterioase, vodka a fost considerată inițial că avea proprietăți magice și a fost utilizată în scopuri terapeutice. Fructele și plantele care i se adăugau au întărit efectul medical și au îmbunătățit gustul. Au fost efectuate experimente cu diferite plante pentru îmbunătățirea gustului. Muncind din greu în liniștea mănăstiri și laboratoarelor în căutarea „elixirul longevității“, alchimiștii și călugării la începutul secolului al XIV-lea au descoperit secretul producției primelor lichioruri.

  • ISTORIA BĂUTURILOR ALCOOLICE

    Studiind încontinuu procesul de distilare și adăugând o varietate de plante și fructe în vodcă, au primit o mulțime de elixire și lichioruri, formule secrete care au fost transmise prin secole din generație în generație. Chiar și acum, cuvintele "alcool" și "lichior" sunt încă asociate cu ceva magic, cu obiectul visurilor. Secolul XVIII-lea a marcat o nouă etapă în producerea de lichioruri cu importurile spre Europa din zahăr din trestie Olandeze și condimente Oceanice, care au schimbat gusturile lor. La începutul secolului al XIX-lea M. Adam a inventat aparatul de distilare perfect, astfel încât să elimine gustul neplăcut de alcool și să obțînă prin dozarea corectă a amestecurilor din cereale și plante aromatice „soluții de alcool“, ce sunt în continuare baza pentru producerea de lichioruri.

INFORMAȚII UTILE

Cele mai căutate băuturi online ieftine sunt cele certificate. Datorită furnizorilor cu care colaborăm, vă putem propune o gamă largă de diverse produse alcoolice. Pe site-ul nostru puteți găși atît brandurile noastre, cât și branduri de la alți producători cunoscuți. Gama de produse acoperă întreagă paletă de solicitări de pe piață, începînd cu vinurile și finisand cu whisky. Pe lângă cele menționate mai sus, mai propunem și un spectru larg de produse cadouri. Fiind ambalate în cutii cu un aspect atrăgător, pot fi făcute cadou persoanelor importante din viața Dvs.. În calitate de distribuitori băuturi online ieftine, aveți posibilitatea de a procura cele mai calitative produse la preț de la producător, astfel economisind bani pe un produs de calitate. Pentru cei mai mulți dintre noi, sărbătorile au o valoare importantă și, respectiv nu lipsește de pe masă cu bucate și băuturile alcoolice. Dacă doriți să savurați băuturi de calitate, testate în timp, puneți accent pe brendurile deja bine cunoscute. Vă oferim o varietate de băuturi alcoolice renumite. Oferim doar produse de calitate, excluzind posibilitatea de a livra produse contrafăcute. Suntem producători și distribuitori autorizați si punem în atenția iubitorilor de băuturi alcoolice, produse de calitate înaltă. Îmbină utilul cu plăcerea.

©2018 Boiar Grup de companii

Website by Like-Media